Becutan ulje sa lavandom za negu dečije kože

200 ml

Prateći trend primene sastojaka prirodnog porekla, kao i tradiciju zasnovanu na farmaceutskom znanju i iskustvu, razvijena je nova formulacija u Bekutanovom portfoliju –Ulje sa lavandom, namenjeno nezi i zaštiti bebine i dečije kože.

Formulacija je obogaćena prirodnim lavandinim uljem poreklom sa hrvatskog ostrva Hvara, tradicionalno poznatog po uzgoju jednog od najkvalitetnijih lavandinih ulja, dokazanog blagotvornog dejstva i jedinstvenog mirisa. Bekutanovo lavandino ulje ne sadrži parfeme, a jedinstveni miris proizvoda je rezultat kombinacije aromatičnih sastojaka koji čine prepoznatljivi miris lavande. 

Bekutanovo ulje sa lavandom je idealno za negu i zaštitu bebine kože, ali i za svakodnevnu masažu koja je od izuzetnog značaja za sveukupni razvoj bebe.

Dodir je jedinstveno čulo kod beba koje je potpuno razvijeno još od samog rođenja, a redovna masaža beba, pored toga što ih opušta, istovremeno podstiče i digestivni sistem, utiče na razvoj orijentacije i motorike, a doprinosi i povećanju imuniteta jer su blizina roditelja i dodiri puni topline i nežnosti nezamenljivi u ritualu svakodnevne nege i zdravog razvoja deteta.

Opuštajuća masaža i miris lavande će svojim blagotvornim i umirujućim dejstvom doprineti mirnom snu posle večernjeg kupanja, a posle masaže bebina kože ostaje mekana, nežna i prijatnog mirisa koji zadržava umirujuće dejstvo i duže, tokom spavanja.

Ne sadrži parabene, alkohol, boje i mirise.

 

  • Ne sadrži alkohol;
  • Ne sadrži boje;
  • Ne sadrži parabene;
  • Ne sadrži mirise;
  • Prirodnog mirisa lavande;
  • Umirujućeg dejstva za miran san;

Pogodan za svakodnevnu masažu bitnu za sveukupni bebin razvoj