NAŠE VREDNOSTI I CILJEVI

Od samog početka predano radimo na stalnom razvoju i unapređivanju naše kompanije. Uz učvršćivanje postojećih pozicija na tržištu, mi verujemo u ostvarivanje zavidnih poslovnih rezultata i postojanost našeg imena.

Naše težnje

Ako je upravo telo hram ljudskog postojanja, naši zaposleni svakodnevno teže očuvanju tog neprocenljivog hrama, dajući svoju strastvenu posvećenost u zalog. U toj težnji, naši stručnjaci pronalaze inspiraciju za nastanak proizvoda koji su sinonim vrhunskog kvaliteta. Zdrav život svakog pojedinca predstavlja glavni putokaz ALKALOID-a, to je san u koji naša kompanija ulaže sve svoje potencijale, jer verujemo da je : ZDRAVLJE PRE SVEGA!

Naša vizija

Ulaganjem u zdravlje, ulažemo u sve životne i društvene sfere. Zbog toga je naša strategija daleko više od preciznog plana realizacije, jer mi verujemo u viši cilj. Naša vizija je da se razvijamo kao farmaceutska kompanija sa stabilnom pozicijom na tržištu, otvorena za nove saradnje i partnerstva koja proizvodi i plasira generičke lekove visokog kvaliteta, primenjujući najsavremenije tehnologije u proizvodnji i najviše standarde u poslovanju.

Naša misija

Ulažemo apsolutnu profesionalnost i superiorni kvalitet proizvoda i usluga u cilju maksimalne uspešnosti poslovanja i ostvarivanja naše vizije – da na taj način stvorimo zdraviji svet!