Black up krema za sunčanje s anticelulitnim efektom SPF 15, 2 u 1

150 ml

BLACK UP krema za sunčanje a anticelulitnim efektom je idealna kombinacija aktivnih sastojaka, koji omogućavaju zaštitu od štetnih sunčevih zraka i uporedni anticelulitni efekat.

  • Ugrađeni filtri omogućavaju srednju zaštitu (SPF15) od štetnog dejstva UVA i UVB zraka u toku sunčanja.
  • Prisustvo vitamina Е poboljšava hidrataciju kože, što je od izuzetne važnosti u letnjem periodu. Takođe svojim antioksidativnim dejstvom učestvuje u neutralizaciji štetnih slobodnih radikala, čime štiti kožu od prevremenog starenja.
  • Sadrži kombinaciju emolijenata (omekšivača) koji poboljšavaju elastičnost kože.
  • Prisustvo humektanata (ovlaživača) sprečava prekomerni gubitak vlage iz kože za vreme sunčanja.
  • Anticelulitni kompleks aktivno deluje na celulit i smanjuje akumulaciju masti u porkožnom tkivu.

BLACK UP krema za sunčanje s anticelulitnim efektom se sastoji od:

Prirodnog izoflavona, dobijenog iz sojinih zrna. On ima moćno anticelulitno dejstvo, inhibira stvaranje novih adipocita (ćelija specijalizovanih za nakupljanje masnoće), i na taj način smanjuje masne naslage. Ujedno pospešuje stvaranje kolagena, i poboljšava efekat zategnutosti, jačine i glatkosti kože.

Kofein – deluje na smanjenje masnih naslaga stimulisanjem ćelijskog metabolizma.

Karnitin – smanjuje masne naslage tako što pomaže njihovo metabolizovanje i pretvaranje do nezasićenih masnih kiselina, koje organizam može iskoristiti. Tako se blokira proces taloženja zasićenih masnih kiselina u ćelijama i stvaranje masnih kiselina.

Ekstrakt spiruline (Spirulina platensis) – bogat je proteinima, mineralima i vitaminima. Poboljšava ishranu ćelije u koži i zahvaljujući tome koža dobija efekat zategnutosti i čvrstine (firming effect).

Krema je takođe obogaćena sastojcima koji dopunjuju efekat anticelulitnog kompleksa i sinergično deluju na smanjenje celulita I masnih naslaga:

Ekstrakt divljeg kestena (Aesculus hippocastanum) – poboljšava cirkulaciju na mestu nanošenja, što je jako bitno da bi se postigao dobar anticelulitni efekat.

Ekstrakt šimšira (Ruscus aculeatus) – odlikuje se vazokonstriktornim efektom i diuretičkim svojstvima, i pomaže u zatezanju kože i izbacivanju viška tečnosti.

Način upotrebe: krema se nanosi na kritične delove kože 20 minuta pre izlaganja suncu u posle svakog kupanja.

BLACK UP krema za sunčanje s SPF15 i anticelulitskim efektom, 2 u 1 i dermatološki testirani proizvod.